Är hos Johanna

är hos johanna nu, hon håller på städa sitt rum och sen ska hon fixa sig, sen ska vi dra till hennes polare och mer säger jag inget (A) men efter vi varit där så ska vi köra moppe till willys, ska bli askul och få prov köra hennes moppe! idag var jag i skolan men inte länge alls typ bara 2timmar sen drog jag hem, pallade inte, det känns som jag fortfarande är full sen helgen, vart mycket supande, ojojoj =) iallafall, ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske vara med johanna om inte så ska jag väl vara med matilda (=
tack för en bra kväll igår, matilda.

Bilder från RIX FM


Helgen

min helg var nog den bästa helg man kan ha, var med otroligt fina personer <3
jag fick träffa pamela också, som jag inte varit med på tusen år, känns det som, haha.

Skönaste blatten xD


Just nu

har duschat och ska snart lägga på brun utan sol, sen vänta på att johanna ska komma för hon ska hämta sina kläder, pamela har glömt sina saker hos mig också, så nu måste jag hålla reda på allting så det inte försvinner.Just

Dum jävel

tro mig, jag kommer aldrig någonsin prata eller ens kolla på dig igen.

Gårdagens 'fest igen'

har festat hela helgen och alltid kommit hem 4, men inatt så kom jag hem 6 på morgonen, fan vad jobbigt det var och gå från rullstensgatan till ersboda. hade faktist jävligt kul, inte lika kul som i fredags, men det var jävligt kul ändå.

FEST IGEN



Gårdagens 'FEST'

nu är jag med johanna, hon äter just nu så jag tog chansen att skriva något i bloggen. festade igår, kom hem vid 4tiden nån gång, höll på somna på vägen hem! träffade massa kompisar och vi hade hur kul som helst, förrutom att anna och matilda som jag var med från början drog hem så tidigt:/ dom jag träffade i fyllan: emil, johanna, jamal, mikaela, mohammed, markus, viktor, matilda, anna, naze, ylva, jennifer osv..

Städat

nu har jag städat hela lägenheten, det kommer främlingar och min syrra ska komma hit också och det ska bli så kul och träffa alla (=

RIX FM

aldrig varit med om sånt här förrut faktist, jag, anna och matilda stod längst fram och skrek och sjöng som fan. sen vara massa folk som knuffa oss och allting, så då gled vi 2meter bakåt, så höll jag på mosas ihjäl, jag kunde knappt röra mig eller nånting, var så förbannat mycket folk! sen kom en av vakterna där och frågade om jag var okej, då sa jag nej, så fråga han om jag ville komma upp på scenen (backstage) då sa jag det är lungt (= så ja, min hals håller typ på gå sönder eller nåt, haha. matilda filmade en hel del så vi får se om jag lägger ut någon eller om jag bara ska skita i det (= tack för en underbar kväll, anna och matilda.

SOMMARKUL

jag och matilda var på sommarkul i min gamla skola idag. det var mycket roligare förra året, men det var roligt att träffa folk och så, men nu sitter jag här med matilda och väntar på att anna ska komma, hon är så seeeeg.

Skönaste


emelie forsberg (L)

emelie, du är den finaste personen jag känner, jag vet att jag alltid kommer lita på dig.
vi har alltid så jävla kul tillsammans, jag är så glad över att jag fick lära känna dig, sötnos.


Bilder vi tog i skolan xD


Gjort mig iordning

nu har jag gjort mig iordning, väntar på att emelie ska höra av sig, sen ska jag gå till konsum och träffa henne där. =)

Jag vet vilka ni är, så lägg bara ner.

Tror ni verkligen jag blir rädd för er, bebisar? Tro mig, jag har gjort saker ni aldrig skulle kunna lista ut. Jag vet vad som är sant och falskt. Inte för att leka cool eller nånting, men jag säger bara som det är. Ni som snackar skit bakom min rygg, tror ni inte jag får reda på det? Haha, jag får reda på ALLT. Sluta döm mig, sluta stämpla mig, speciellt ni som inte känner mig och som hört falska rykten. Ta reda på sanningen istället för att snacka massa bullshit, ni vet, jag brukar inte ta åt mig av allt som folk säger, men nu så börjar jag bli riktigt less. Jag är inte den personen ni tror jag är. Hota mig, slå mig, döda mig, gör vad ni vill. Men en vacker dag kommer jag stämpla er alla, fittor.

Åh, herregud ;(


Hur kunde jag göra såhär?

Hur kunde jag göra såhär? Varför var jag så jävla dum för? Åh, detta kommer vara för evigt. varje kväll tänker jag på det jag gjorde, förlåt så himla mycket, jag vet inte hur jag ska förklara för dig. 22maj är en dag jag aldrig kommer förlåta mig själv för. allting bara snurrar, vill berätta sanningen men jag vågar inte, jag vill inte såra dig mer, jag fick dig att tro på allt jag sa, jag och du? igen? det kommer aldrig att hända, jag lovade mig själv, men höll aldrig det jag lovade, det bara hände, förlåt.

Döm aldrig en människa

Döm aldrig en människa du/ni inte känner.

Mamma ringde..

mamma ringde och väkte upp mig för att hon hade varit och handlat imorse och därför måste jag fara till hennes skola och hämta maten och så, fan vad drygt, knappt fixad eller nånting!

Skolan

emelie kom till mig på morgonen, jag satt och fixade mig och så, sen drog vi till skolan.
så nu sitter jag i klassrummet och tråkar jävel och väntar på att få äta lunch, hann inte
äta frukost, så nu måste jag vänta typ 40min :( efter skolan ska jag till stan och chilla
med matilda ingen aning vad vi ska göra, men hon hade tydligen en plan(;

Gårdagens

Tack för en underbar kväll, matilda.


Matilda, alltid kul med dig


Snälla, inte igen

jag faller sakta ner igen, till ett helvete som jag försökt kämpa mig bort från det, jag lyckades en gång! men nu? mitt huvud snurrar runt, vet inte vad jag ska tänka på längre, mitt hjärta krossas i bitar, vet inte hur jag ska bygga upp det igen, min kropp faller sakta ner mot marken.
betyder det verkligen att jag ska sluta kämpa?
tro mig, folket..

Du svek mig, inte jag.

Gå inte runt och säg att det var jag som svek dig, det var du som svek mig.
Du lyssnade på ett falskt rykte och förstår inte varför du tror på det också.
Du ska föreställa min bästavän Erica. Hur kan du någonsin ens tro på detta?

Du räddade min kväll (L)

Det som mest räddade min kväll på kulturnatta var Rasmus Kemi.

Förlåt

Förlåt, du förtjänar en bättre, det var inte meningen att jag såra dig, jag visste bara inte vad jag ska ta mig till.

Min kulturnatta

anna kom till mig och sen drog vi till konsum för att ta 69an, vi åkte förbi adam och hampus, fett länge sen jag träffade adam(= han har klippt sig, herregud! det var helt katastrof, ville säga det, men kände mig dum(a) iallafall, så kom matilda och vi satt och väntade på annas pappa för att han skulle köra oss till stan, då vi väl var där, så vart det bara knasigt, det var inge kul alls, så vi drog till emma, naze, issa och sanna! då drog vi till nydala, det var inte kul där heller, så då drog anna hem och jag och matilda drog mot mariehem och lodade, satt och söp på en gunga, haha sen mötte vi på my friends så vi drog med dom och söp hos dom, det var kul ett tag, sen skulle matilda dra hem och jag skulle också hem... och mer säger jag inte =) så nu sitter jag hemma hos pappa som jag inte varit hos på ett tag, kul och träffa han!

Right Now

GÅRDAGENS!
gjorde jättemycket igår, så jag orkar inte skriva upp allting.
iallafall, har nyss vaknat, väntar på att jasmin ska höra av sig.
hon ska ge mig en brun utan sol. så jag kan smörja i mig skiten..
imorgon är det kulturnatta, taggar ni?(A)

SOMMAR


Hahaha

har just fixat mig iordning, väntar på att mamma ska komma hem, så jag kan ringa matilda och be henne komma till mig :) ingen aning vad vi ska hitta på, därimot vet jag att jag har några snyggingar på fram och baksidan, ohlala..

Gårdagens!

åkte bil med emelie, maria, matilda och matildas kille. vi skulle åka ner på stan och fixa legg åt emelie och maria. sen åkte vi efter 40min typ, från stan och dom körde hem mig (= då ringde jag sofia och var med hon ett litet tag.  sen drog jag på ug en snabbis för att se vilka som var där, inga roliga folk! och då ringde matilda och sa att jag  skulle möta henne, så jag drog och mötte henne, vi lekte i en lekpark och drog hem till mig.. sen drog vi till konsum och handlade cola, och där träffade vi linn och linnea! satt och rökte och chillade med dom ett tag, sen drog dom och vi drog till emelie, så matilda skulle få se ormar och massa.. kl var vid halv 11, eller nånting. då ringde jasmin och då drog vi ut, satt ute till halv 1 typ, haha. men jävligt härligt vare, bara få komma ut och åhhhhhhhh.. iallafall sen drog jag hem och la mig och sov direkt och jag vaknade nyss, väntar på att matilda ska höra av sig och säga att hon kommer och väntar på att jasmin ska komma med brun utan sol till mig =) idag blir det förmodligen bara och sola, lyssna på musik!

Kommer ni ihåg?

kommer ni ihåg då jag skrev i ett tidigare inlägg att jag och några kompisar badade i umeälven?
här har ni en bild på där vi badade, tro mig det var jävligt kallt, det var under vatten ström också.
rättare sagt, VATTNET VAR STRÖMT.

TAGGA KULTURNATTA



My day

idag har jag varit i skolan och tråkat sönder, sen drog jag och emelie till mig och kollade på några killar som håller på renovera om alla hus i mitt område. sen drog vi till henne och var där ett tag, hennes mamma ringde och då fick jag följa med maria och emelie till swebank och allting för att dom håller på göra legg. satt i bilen i 20-30min, fan vad drygt, speciellt när det är såhär varmt ute! aja, efter det så körde dom hem mig och då ringde jag sofia och frågade om hon ville hitta på något, så nu är jag med henne, kollar på TV och inte gör så mycket, ikväll ska jag vara med sofia och göra en grej, en liten hemlis faktist ;] sen vet jag faktist inte vad jag ska göra senare.. lär ju sitta hemma och inte göra så mycket, se på film tills jag somnar eller typ leka med min hamster.

Now

har knappt gjort nånting idag, bara städat och slöat. och träffade frida ett tag (= så nu väntar jag på att filip ska komma och ta en rök med mig, sen vet jag inte vad som händer. ikväll ska jag iallafall vara med frida på ug.

Håller tummarna för dig, Emelie

en kompis till mig som heter emelie, hon håller på söka in på idol. och jag hoppas verkligen på att hon kommer vidare, fan vad skoj <3 håller tummarna för dig, puss.

Gårdagens!

ojoj, har gjort jättemycket igår. på morgonen satt jag ute på balkongen och dunkade sönder musik och var med anna. sen kom jasmin, från ingenstans och ba; SÄNK MUSIKEN man hör ända till busskuren på andra sidan vägen. sen drog hon till skolan, jag och anna satt kvar och rönkte och drack cola och massa saker, sen såg vi en snygging, mums, haha. aja sen kom naze och då for vi och spelade fotboll och massa, chilla och snackade! sen drog vi tillbaka till mig, både naze och anna var tvugna att fara hem, men då ringde frida och frågade om jag ville hänga på till ug med henne, så då sa jag visst och vi fick varm kopp choklad fan vad gått det var. sen drog vi hemmåt, och då smsa jag sofia och frågade om hon ville hitta på nånting, då drog vi till coop-forum och sen till konsum, för jag skulle handla åt brorsan och busskort till mig för att jag ska gå i skolan denna vecka, så drygt. sen träffade jag jasmin och makwan och hennes vänner, ah frida var där också, men hon sprang iväg, bara för att jag kom ;) HAHA, jävla nörd du är, shit alltså, väx upp. ärligt! aja, sen drog jag hem till sofia och gjorde inte så mycket, men sen smsa jasmin vid halv 12, så drog vi ut och var ute halva natten, haha ne men ett tag iallafall, så vi spelade fotboll och låg och kollade mot himlen, det var fett festligt, tills jävla myggorna kom! fyfan..

Så känns det just nu

det blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag som går, jag känner mig helt slö, orkar inte lyfta ett finger. om jag fick en chans till, så skulle det vara att få börja om my life.

HAHAHAHAHAHAHAHA


Skön


I will learn to love again

saknar dig.

Jag saknar dig, Erica

Om du bara visste hur mycket jag saknar dig. du vet att jag aldrig skulle göra så mot dig.
vad du än hört detta ifrån, så ska du veta att jag inte gjort nånting. tycker du borde lyssnat på mig
från början och inte låtit det bli såhära, snart när du ska flytta. jag önskar bara att du tänker efter igen.

Ingen skola idag

nu är det måndag igen.. jag ska inte till skolan idag, har inga busspengar eller nånting. så jag kommer ha jävligt tråkigt nu, fast vid 11 kommer min söta anna, sen kommer jasmin och alla, ska hänga utanför min balkong lyssna på musik och chilla, självklart kolla in killarna som håller på att renovera om alla hus, såg några snyggingar på min baksida nyss (= haha, hoppas dom är kvar länge! iallafall, jag har fixat håret, sen ska jag hoppa in i duschen och sminka mig och allting. jo, igår från dag till kväll så var jag med naze, vi hade faktist jävligt kul, for till fotbollsplan bakom mig och spela fotboll, dansade, fjantade oss och allting, fyfan! SOMMAREN är här snart, vad ska man inte göra ;) aja, nu ska jag äta frukost och börja fixa mig, hare bäst(A)

Min dag på stan

imorse var jag med sofia och lyssnade på musik utanför mig och jag satt och sminkade mig och massa. sen drog jag och sofia till stan och träffade anna och kajsa, sen kom sanna! låg och solade på SF taket, sen drog vi ner mot kajen och badade i umeälven, fyfan vad kallt det var men jävligt skönt ändå. höll på dö, vart typ helt förlamad, kunde knappt andas, jag rekomenderar att INTE BADA I UMEÄLVEN. sen drog jag, sofia och naze hem, sofia hände med mig hem, sen drog hon hem och jag tog en varm dusch, efter det drog jag till ug och skulle kolla vilka som var där, inte roliga folk som var där iallafall, sen drog jag till elins fest, var inte så kul heller faktist! så träffade jag jasmin, hon satt utanför mig och väntade, sen drog vi till ug, var mycket roligare när hon var med, så nu sitter jag här och kollar på när hon skämmer ut sig själv, haha <3 iallafall, snart ska jag hem och lägga mig och sova.

Min kväll

vid 1tiden så drog jag ner på stan och träffade hanna och oscar, jättekul för det var jättelägesen jag träffade hanna, saknar henne sjukt mycket, längtar tills hon kommer hem. sen drog jag hem och var med emma ett tag, sen drog vi till konsum för att handla åt mamma, sen drog vi till ug och åt hamburgare men emma drog innan de, hon skulle träffa någon kompis till henne. jag är helt slut i kroppen har spelat basket halva kvällen nu med jenny och tony, fyfan vad jobbigt fast kul samtidigt! jag kommer ha världens träningsvärk imorgon, jag taggar fan inte! aja, snart ska jag fara hem, duscha och lägga mig och sova direkt..

Är med Matilda

har varit med matilda hela kvällen typ, hon väntar på att hennes pappa ska komma och hämta henne! jag sitter och väntar på att få fara hem till mamma, är hos pappa just nu (= ikväll har vi spelat fotboll och lekt i lekparken och försökt komma upp på ett tak men lyckades aldrig ;/ och så har vi gått typ överallt och chillat.. imorgon ska jag ner till stan, kom och träffa mig då (=

Haha, så jävla kung


Är på lektion

kom just till skolan, emelie är inte här, fan vad tråkigt jag kommer ha, känner ingen i den här klassen, så jag får väl sitta för mig själv och tråka! igår fick jag reda på att jag hade gallsten jättekul? nej.. så jag måste ta tabletter i en månad sen ska jag fara till sjukhuset och se om det blivit värre eller bättre, om det blivit värre måste jag göra operation, hoppas det blir bättre. men iallafall, nu ska jag ta nån bild på mig själv och göra om den, sen ska min fotolärare Sol heter hon, hon ska fixa ut bilden till nästa gång, ska bli kul och se, kanske lägger ut den, vem vet? ;)

Jaha..

jaha, har suttit nu i 1timma och väntat på at duschen ska bli ledig, men nej.. den är fortfarande inte ledig! och jag måste snart klä på mig och sminka mig och ta bussen som går 9! hoppas jag hinner..

Skolan

sitter i skolan och lyssnar på när andreas sjunger, är med emelie, dominic och pm! har vi kul? nej, verkligen inte, jag är jätte hungrig och håller på dö! det är pannkaka till lunch idag, fyfan vad äckligt. iallafall, jag har inte gjort så mycket i veckan, bara varit hemma och med kompisar, haft faktist kul. nu ska jag vara social med alla andra, innan dom bär ut mig och dödar mig, hihi

Fixat mig iordning

just fixat mig iordning för skolan, väntar på att min lärare ska komma och hämta mig.
saknar dig, hoppas du vet vem du är. (L)

Jag bju


Min onsdag


Såja

har just duschat och allting, fixt håret och ska snart sminka mig och klä på mig! längtar fett mycket till skolan, för jag har foto på onsdagar och då kan jag ta bilder och massa sånt (= iallafall, janni kommer till skolan idag, fan vad skoj och få träffa henne <3 världens härligaste tjej. men nu måste jag fortsätta fixa mig, annars missar jag bussen, hihi.

Right now

sitter i skolan med emelie, vi gör inte så mycket förrutom att sitta vid datorn och lyssna på musik och snacka skit! haha, lunchen är inte förrens om 2timmar, fan vad drygt. åh, aja nu ska jag vara social med emelie, annars blir hon ledsen "host" :]

En bild från Valborg


Min valborg

först drog och jag träffade adam, sen tog vi samma buss, han hoppade av hos han och jag hoppade av på stan för att träffa caroline, sen drog vi på mc'donalds och åt, sen drog vi till henne och fixade oss, först hade jag ingenting att he på mig, sen drog jag bara fram några kläder av caroline. sen kom mari, linn och annica, vi började små dricka och så, sen kom det massa folk, fick lära känna några nya och dom var hur trevliga som helst. sen ville min lillebror att jag skulle fara till ersboda och se majbrasan med han, så jag och nån till, gick typ halvvägs mot ersboda, sen vände vi om och då träffade jag frida, kl var typ halv 12. iallafall, så jag och frida och massa folk drog mot campus och skulle se brasan, vi hann komma till gamlia och då fixa tor skjuss, hur snällt som helst. så jag frida och en till som heter linn tror jag det var, vi drog till campus först, sen sa hon att det var efterfest hos henne på stan, så vi åkte dit, det var folk man knappt vet vilka det är, men dom verkade snälla och så. vid 2 på natten drog jag och frida till hennes stödfamilj! vi var där vid halv 3. när vi kom dit var jag hur trött som helst, när jag väl la mig och försökte sova så gick det inte. hade träning mitt på morgonen, hade glömt bort det helt och hållet, så jag kom lite försent dit, menmen.. haha, jag råkade ta fel buss från teg, skulle egentligen åka ner till stan och byta därifrån, men då tog jag fel buss, haha. jag är som jag är. så jag tog 8an hem och åt direkt, jag drog inte till träningen för det kändes så ovärt, var hur försenad som helst. så jag var hemma kl 8 på morgonen och for och la mig direkt, vaknade senare vid 4, ringde direkt till sofia, och var med henne! sen tog vi bussen till haga för jag ville träffa caroline, för hennes mobil försvann på festen och hon var hur ledsen som helst, (det försvann 540kr från mig) sen drog jag och sofia hem till henne, hon skulle äta, efter hon åt så drog vi och träffade mathilde på willys. aja, synd att jag inte hade bilder från festen, men sandra tog några, så jag väntar på att hon ska lägga ut och sen lägger jag ut dom på min blogg! aja, är hos sofia nu, gör inte så mycket, väntar på att caroline ska ringa mig för jag ska städa hos henne.


RSS 2.0